Безжична система

Най-новата и най-модерна технология, разработена от компания ACI FARFISA е  безжична домофонна система Mycom.

Функция, предназначена за домофони, с външни панели на Profilo серия, които използват за връзки между външната врата и потребителите, GSM мрежата.

Вместо традиционните домофонни слушалки, можете да използвате мобилни или стационарни телефони, които позволяват едновременно осъществяване на повикване, както и отваряне на входната врата и/ или порта (като изберете правилното препрограмиран код).  За всеки традиционен бутон или цифрова клавиатура може да бъде програмиран от 1 до 3 телефонни номера, които звънят, в зависимост от избрания ред.

Най -важната особеност на Mycom система е функция (без такса за обслужване), която ви позволява да програмирате до 100 телефонни номера на 50 абоната за дистанционно отваряне на врата или порта.

Можете да го направите, като изберете номера на SIM картата, поставена във външното табло (която е алтернатива на функцията на отваряне с код или безконтактен четец).

Простотата на системата, без да се изисква инсталация, необходимо е само 12Vdc/ac захранване на външното табло, възможността за свързване на няколко порти, всички горепосочени функции, може да бъде в много случаи разумна или дори единствената алтернатива на жичните системи (например ако няма инсталация в сградата или за обширни райони- складове, промишлени сгради).

За повече информация можете да ни пишете на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.