Цифрови системи

Цифровите  системи на  Farfisa са разработени по технология, за да се позволи инсталирането на домофонни и видеодомофонни системи със среден или голям  брой потребители, използващи  още по-малък брой проводници. Различните комбинации осигуряват широк набор от функции, за да се задоволят нуждите на множество потребители.

DUO цифрова система само по 2 жила- най-модерното в цифровите системи за практична и бърза видеодомофонна инсталация, която силно намалява времето и разходите по окабеляване, свързване, инсталиране и прозвъняване. DUO е нова технология, която опростява видеодомофонните системи със значителен размер с технологична иновация.  Duo системата използва само 2 неполяризирани проводника, достатъчни, за да направят доста сложни инсталации  в прости. 

Duo системата позволява до 200 вътрешни устройства, свързани към различни щрангове, видео и аудио сигнали, автоматично заключване на вратите, отваряне, обслужване и контрол на различни други функции, подобряване на качеството и опростяване на системата и поддържането й. Работа и с портиерна централа със и без монитор.

 Цифрова система DF6000 е най-доброто решение за система, в която има малък на брой кабели- за аудио са необходими само 2 кабела, а за инсталирането на видео домофони само 5 усукани кабела. Тази система е интересна не само заради лесното инсталиране, но също и за ниската цена и атрактивен дизайн.

 

Таблица на брой жила на апартамент според цифровата система:

Система/окабеляване   DUO DF6000

 

Аудиодомофонна

 

  2 жила/апарт.      2 жила/апарт.

 

Видеодомофонна

 

    2 жила/апарт.        5 жила/апарт.